Olajfelitató párna, lapos 30x50 cm

Felhasználási területek

  • Nagy mennyiségben szivárgó gépi olaj felitatásához
  • Motorolaj szivárgás esetén felitatáshoz
  • Közúti baleseteknél
  • Benzinkutaknál
  • Szűrőként vízben oldódó vegyületek olajjal való keveredésekor
  • Olajszármazékok vízfelszínről és szilárd felületről történő eltávolítására

Részletek

Lapos kivitelben készült olajfelitató párnáinkat polipropilén alapanyagú őrleménnyel töltjük fel. A külső anyag polipropilén nemszőtt textil. Ideálisak olyan szivárgások elnyelésére, amelyek túl nagyok ahhoz, hogy azokat felitató lappokkal itassuk fel. Az abszorbens párnák nagy felületének köszönhetően a felitatás gyors és egyszerű.

Az abszorbens párnákat csomagban forgalmazzuk. Az anyag egyedi tulajdonságai biztosítják az olajszármazékok és más szerves folyadékok azonnali felszívását. (Például: motorolajok, hidraulikus olajok, sebességváltó-olajok, szerves oldószerek, dízelolaj, benzin stb.) Az olajfelitató párna víztaszító tulajdonságú, így csak az olajat itatja fel, a vizet nem (beleértve a vízzel elegyedő folyadékokat is). Egy darab abszorbens párna körülbelül 3,45 liter folyadékot képes felszívni, hőmérséklettől, viszkozitástól és a folyadék sűrűségétől függően. A termék tökéletes megoldást kínál a vízfelszínről és a szilárd felületekről származó nagyobb mennyiségű kiömlések és szivárgások felszívására. Az abszorbens párnák olajfelitató, univerzális felhasználású és kémiai felitató változatban is kaphatók.

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal.

Olajfelitató párna lapos 30x50 cm
Cikkszám: SH-OP-3050
Összetétel: Polipropilén
Súly / méret: 0,375 kg/db; 3,75 kg/csomag, 30x50 cm
Szorpciós kapacitás: 34,5 liter/csomag
Kiszerelés: 10 db/csomag (PE fólia), 20 csomag/raklap
Raklap mérete: 100 cm x 120 cm x 205 cm, súly: max. 100 kg
Olajfelitató párna, lapos 30x50 cm
-+